Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar via 088 26 00 400 lokaal tarief
Kook en koel specialisten
  • Lage prijzen Hoge service
  • Vijf sterren webshop
  • Geld terug prijsgarantie*
  • Gratis verzending boven € 200*
Sinds 1996
Winkelwagen

0

Bestelling afronden ▸

Onze klanten & Winnaars

Fornuizen & Kooktafels

(67 resultaten)

Verkrijgbaar als tafelmodel met of zonder onderstel, met of zonder oven, zowel op aardgas als butaangas of stroom in verschillende voltages 220 volt en 400 volt. Voor Restaurants, bedrijfskeukens, café en alle andere horeca gerelateerde bedrijven.

Professioneel koken op verschillende energie bronnen

Gas koken
Op gas koken is wel de meest bekende en wordt dan ook nog in veel professionele keukens gebruikt.
Het voordeel van op gas koken is dat je de warmte goed kan regelen en zo de temperatuur in de pan goed onder controle hebt.

Elektrisch koken
Koken op elektrische kookplaten wordt voornamelijk gebruikt in de horeca keuken waar geen gas aansluiting is. Met deze energiebron is er minder controle over de temperatuur. De kookplaten worden relatief langzaam warm en koelen ook langzaam af. Met de juiste kooktechniek is hier ook prima mee te koken.

Keramisch koken
Keramische kookplaten zijn snel op temperatuur en ook vrij snel weer afgekoeld, waardoor er best een goede controle over de temperatuur is.
Door de vlakke glasplaat waarop gekookt word is schoonmaken gemakkelijk en je kan makkelijk schuiven met de pannen.
Keramisch koken is een snelle variant van de elektrische kookplaat door gebruik te maken van infrarood.

Inductie koken
Inductie kookplaten zijn zeer energie efficiënt en geven de energie direct door aan de bodem van de pan. De reactie die plaatsvindt tussen de magnetische spoelen en de pan zorgt voor directe en daardoor erg snelle verwarming van de voor inductie geschikte pannen. U kookt met een paar liter water minimaal twee keer zo snel op een inductie kookplaat als op andere systemen.
Doordat niet de inductie kookplaat zelf, maar de pan direct verwarmt wordt is een temperatuurwisseling in een handomdraai geregeld. Waardoor ook de omgeving rondom de pan koel blijft, Dit zorgt er ook voor dat etensresten minder aankoeken of inbranden en gemakkelijk te verwijderen zijn.

Horeca Megastore heeft voor iedere horeca keuken en elk budget een fornuis of kooktafel voor de professionele kok.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...