Saro GIANNI PS 900
Breed 90 cm RVS/Aluminium
Geschikt voor 5x GN 1/6Pizzawerkbank bekijken€ 1051,63
€ 652,00
CS 7950.0070
Breed 90 cm
Geschikt voor 5x 1/6 GNPizzawerkbank bekijken€ 933,00
€ 690,00
EcoFrost 7950.5090
Breed 90 - Diep 70 cmPizzawerkbank bekijken€ 866,00
€ 693,00
Polar CL108
Breed 90 cm
Geschikt voor 6 x GN1/1Pizzawerkbank bekijken€ 884,95
€ 699,00
Polar G603
Breed 90 - Hoog 110 cm
2 jaar garantiePizzawerkbank bekijken€ 919,95
€ 727,00
Polar CL109
Breed 137 cm
Geschikt voor 9 x GN1/1Pizzawerkbank bekijken€ 994,95
€ 786,00
Saro PS 200 G
Breed 90 cm
Hoog 118 cmPizzawerkbank bekijken€ 1480,86
€ 918,00
Saro GIANNI PS 903
Breed 137 cm - RVS/RVS
8x GN 1/6 bakkenPizzawerkbank bekijken€ 1502,32
€ 931,00
CS 7950.0065
Breed 136 cm
Geschikt voor 8x 1/6 GNPizzawerkbank bekijken€ 1320,00
€ 950,00
EcoFrost 7950.5095
Breed 137 - Diep 70 cmPizzawerkbank bekijken€ 1220,00
€ 976,00
EcoFrost 7950.5100
Breed 140 - Diep 70 cmPizzawerkbank bekijken€ 1368,00
€ 1094,00
TopCool APIZ 120
Breed 122.5 - Diep 87.7 cmPizzawerkbank bekijken€ 1490,00
€ 1147,00
Polar CT 424
Breed 151 - Diep 80 cmPizzawerkbank bekijken€ 1494,95
€ 1181,00
Combisteel 7450.0060
Breed 140 - Hoog 102 cm
2 jaar garantiePizzawerkbank bekijken€ 1478,00
€ 1182,00
CS 7450.0220
Breed 136 cm
Geschikt voor 8x 1/6 GNPizzawerkbank bekijken€ 1656,00
€ 1192,00
Saro PIZZASTATION PZ 4001
Breed 96 cm RVS/RVSPizzawerkbank bekijken€ 1931,56
€ 1198,00
Met de professionele pizzawerkbanken van Horeca Megastore is het mogelijk om uw gerechten hygiënisch voor te bereiden. De pizzawerkbanken worden veelal ingekocht door horecagelegenheden zoals shoarmazaken, grillroom, Dönerzaak, pizzaria, broodjeszaken, restaurants en hotelbedrijven. Alle werkbanken zijn uitgerust met een granieten werkblad. Doordat de werkbanken zijn uitgevoerd in duurzaam, eenvoudig te onderhouden RVS, kunt u de werkbanken eenvoudig onderhouden.
Verschillende soorten
Horeca Megastore biedt de professionele merken CombiSteel, SARO, NordCap en Polar aan. Dit zijn stuk voor stuk topmerken die hebben bewezen dat ze de echte professionele horecakeuken begrijpen. De energiezuinige pizzawerkbanken van Saro zijn eenvoudig schoon te houden doordat de gehele onderbouw van deze werkbank bestaat uit het goed schoon te maken RVS materiaal. Met deze pizzawerkbank haalt u zowel presentatie als functionaliteit in huis.
Pizzawerkbanken zijn er zowel statisch als geforceerd en met automatische ontdooiing. Wat dit precies betekend kunt u hieronder lezen.
Statische koeling
Dit is de traditionele koeling. Het verschil met een geforceerde koeling is dat er bij een statische koeling geen (koude) lucht in de koelkast circuleert. De luchtcirculatie is dus beperkt waardoor er aanzienlijke temperatuurverschillen kunnen optreden. Voorin is het bijvoorbeeld iets warmer dan achterin. Wij raden aan om de koeling van een thermometer te voorzien.
- Voordeel - Goedkoper in aanschaf - Producten drogen minder snel uit - Laag energieverbruik
- Nadelen - De koelkast kan niet als verkoopkoeling gebruikt worden. (opslagkoeling) - Lage koelcapaciteit - Bij extreme warmte kunnen sommige plekken te warm worden.
Geforceerde koeling (geventileerde koeling)
Bij een geforceerd koeling, ook wel dynamische koeling genoemd, wordt de lucht door een ventilator verspreid. Het voordeel hiervan is dat de koelkast snel op temperatuur komt.
- Voordelen - krachtige koeling - De koeling is snel weer op temperatuur - De temperatuur is overal gelijk
- Nadelen - Duurder in aanschaf - Meer energieverbruik
Normale ontdooicyclus of heetgas ontdooiing Door het koelen van de lucht ontstaat er ijsvorming op de verdamper. Dit bevroren vocht moet regelmatig ontdooid worden voor een goede werking van uw koeling, waardoor uw producten optimaal gekoeld blijven.
Normale ontdooicyclus: De compressor wordt automatisch een aantal keer per 24 uur enkele minuten uitgeschakeld zodat het aangevroren ijs op de verdamper kan smelten.
- Een nadeel hiervan is dat de temperatuur in uw koelkast tijdelijk wat hoger wordt.
Heetgas ontdooiing: (energiebesparend)
Bij heetgas ontdooiing wordt automatisch een aantal keer per 24 uur de verdamper een paar seconden warm gemaakt, het aangevroren ijs smelt dan direct.
- Het grote voordeel hiervan is dat de temperatuur nauwelijks stijgt, waardoor de kwaliteit van uw producten beter bewaard blijft. En bovendien werkt deze manier van ontdooien energiebesparend, uw schepijsvitrine koelt namelijk efficiënter zonder ijsvorming op het koelichaam.
Wilt u meer informatie over onze professionele pizzawerkbanken of heeft u hulp nodig bij het kiezen van een geschikte pizzawerkbank voor uw horecaonderneming? Neem contact met ons op en wij helpen u graag.