- Inhoud 3.5 Liter Breed 23 cmBuffalo€ 70,95€ 67,00
- 2 x 3.5 liter Breed 42 cmCaterlite€ 128,95€ 123,00
- Inhoud 8 liter Breed 34 cmCaterlite€ 134,95€ 128,00
- Tafelfriteuse | Inhoud 6 liter | Breed 29 cm | 3 kWCombiSteel€ 192,00€ 136,00
- Inhoud 8 literBreed 27 cmBartscher€ 185,00€ 167,00
- Inhoud 3 Liter Breed 18 cmBuffalo€ 205,95€ 175,00
- Inhoud 5 Liter Breed 27 cmBuffalo€ 209,95€ 178,00
- Tafelfriteuse | Inhoud 8 Liter | Met Aftapkraan | Breed 31 cm | 3,3 kWCombiSteel€ 274,00€ 195,00
- Inhoud 8 literBreed 26 cmSARO€ 264,60€ 198,00
- Inhoud 2 x 4 literBreed 45 cmBartscher€ 255,00€ 212,00
- 1x 8 Liter Breed 26 cmSARO€ 314,00€ 236,00
- Inhoud 5 Liter Met timerBuffalo€ 289,00€ 246,00
- Inhoud 8 literBreed 29 cmBartscher€ 312,00€ 259,00
- Inhoud 2 x 8 literBreed 55 cmBartscher€ 315,00€ 261,00
- Inhoud 2x 4 LiterBreed 44 cmSARO€ 356,00€ 267,00
- Inhoud 10 Liter Breed 34 cmCombiSteel€ 395,00€ 280,00
Een professionele friteuse van Horeca Megastore is geschikt voor alle toepassingsmogelijkheden op het gebied van frituur in veelzijdig ingerichte horeca keukens. Wij hebben een ruim assortiment met verschillende apparatuur, van instap tafel friteuses tot high-performance professionele modellen. Verschillende horeca zijn met onze frituur mogelijkheden perfect uitgerust voor het bereiden van knapperige-krokante gerechten in allerlei horeca.
Tips voor optimaal frituren in een professionele friteuse
Behandel uw frituurproducten en uw professionele friteuse zorgvuldig voor een perfect resultaat. Om gezonde en heerlijk knapperige gerechten op tafel te zetten en uw friteuse, ongeacht het model waarvoor u gekozen heeft, langdurig te kunnen gebruiken, dient u op een paar belangrijke dingen te letten:
- De frituurmand is goed gevuld, wanneer het te frituren product vrij bovenop drijft. Als vuistregel geldt: De verhouding van frituurproduct en frituurvet moet ca. 1:10 bedragen. Daarom is het belangrijk de frituurmand niet voor de helft vullen.
- De optimale temperatuur ligt tussen 170 en 180 graden. Is het vet te heet, vermindert de houdbaarheid. Bij te lage temperaturen dringt te veel vet het frituurproduct binnen.
- Gebruik het juiste frituurvet of olie. Er zijn verschillende consistenties en kwaliteiten in de handel. Het gebruik van kwalitatief hoogwaardig half vloeibaar of vloeibaar vet is in meerdere opzichten van belang; het frituurproduct smaakt beter, en het vet is snel, gemakkelijk en langdurig te gebruiken.
- Zorg voor een zorgvuldig gebruik. Naleving van de hygiënerichtlijnen zijn van doorslaggevend belang met betrekking tot de lange levensduur en onberispelijke werking van het apparaat. Aanwijzingen voor reiniging, onderhoud en bediening van de professionele friteuse vindt u in de bedieningshandleiding. Deze garanderen een optimale en duurzame productkwaliteit bij uw frituur of andere horeca.
Meer tips nodig? Neem contact met ons op
Heeft u meer tips nodig voor het juiste gebruik van een professionele friteuse in uw frituur of andere horeca? Of heeft u andere vragen over een frituur voor in de horeca of andere horeca-apparatuur, zoals koelapparatuur? U mag ons altijd even bellen. U bereikt ons op 088 26 00 400.
Lees meer