Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Filters
Model
Enkel
Dubbel
Enkel met onderkast
Dubbel met onderkast
Oliebollen/Vis frituur
Aftapkraan
ja
Nee
Kooklijn
Serie 600
Serie 650
Serie 700
Serie 900
Energiebron
230 Volt
400 Volt
Gas
Merk
Bartscher
Buffalo
CombiSteel
SARO
Caterlite
GastroM
Reset filters
Verberg filters

Friteuses

Een professionele friteuse van Horeca Megastore is geschikt voor alle toepassingsmogelijkheden op het gebied van frituur in veelzijdig ingerichte horeca keukens. Lees meer

Filter
1 - 24 van 75 resultaten
  • Geld terug prijsgarantie
  • Lage prijzen hoge service
  • Gratis verzending vanaf € 200,00

Een professionele friteuse van Horeca Megastore is geschikt voor alle toepassingsmogelijkheden op het gebied van frituur in veelzijdig ingerichte horeca keukens. Wij hebben een ruim assortiment met verschillende apparatuur, van instap tafel friteuses tot high-performance professionele modellen.  Verschillende horeca zijn met onze frituur mogelijkheden perfect uitgerust voor het bereiden van knapperige-krokante gerechten in allerlei horeca.

Tips voor optimaal frituren in een professionele friteuse 

Behandel uw frituurproducten en uw professionele friteuse zorgvuldig voor een perfect resultaat. Om gezonde en heerlijk knapperige gerechten op tafel te zetten en uw friteuse, ongeacht het model waarvoor u gekozen heeft, langdurig te kunnen gebruiken, dient u op een paar belangrijke dingen te letten:

  • De frituurmand is goed gevuld, wanneer het te frituren product vrij bovenop drijft. Als vuistregel geldt: De verhouding van frituurproduct en frituurvet moet ca. 1:10 bedragen. Daarom is het belangrijk de frituurmand niet voor de helft vullen.
  • De optimale temperatuur ligt tussen 170 en 180 graden. Is het vet te heet, vermindert de houdbaarheid. Bij te lage temperaturen dringt te veel vet het frituurproduct binnen.
  • Gebruik het juiste frituurvet of olie. Er zijn verschillende consistenties en kwaliteiten in de handel. Het gebruik van kwalitatief hoogwaardig half vloeibaar of vloeibaar vet is in meerdere opzichten van belang; het frituurproduct smaakt beter, en het vet is snel, gemakkelijk en langdurig te gebruiken.
  • Zorg voor een zorgvuldig gebruik. Naleving van de hygiënerichtlijnen zijn van doorslaggevend belang met betrekking tot de lange levensduur en onberispelijke werking van het apparaat. Aanwijzingen voor reiniging, onderhoud en bediening van de professionele friteuse vindt u in de bedieningshandleiding. Deze garanderen een optimale en duurzame productkwaliteit bij uw frituur of andere horeca.

Meer tips nodig? Neem contact met ons op

Heeft u meer tips nodig voor het juiste gebruik van een professionele friteuse in uw frituur of andere horeca? Of heeft u andere vragen over een frituur voor in de horeca of andere horeca-apparatuur, zoals koelapparatuur? U mag ons altijd even bellen. U bereikt ons op 088 26 00 400.