Bel: 088 26 00 400. Open tussen 09:00 – 17:00
Kook en koel specialisten
  • Lage prijzen Hoge service
  • Vijf sterren webshop
  • Geld terug prijsgarantie*
  • Gratis verzending boven € 200*
Sinds 1996
Hoge kortingen
-10%
-20%
-30%
Winkelwagen

0

BekijkenBestellen

Warmhouden

(316 resultaten)

Au-bain-Marie elektrisch

De elektrisch au-bain-marie methode wordt toegepast om voedsel te verwarmen of warm te houden tot maximaal tegen het kookpunt. Water wordt niet warmer dan maximaal 100°C, zodat uw gerechten nooit aan de kook kunnen raken. Het grote voordeel van de elektrische bain-marie bakken is dat u de temperatuur traploos kan instellen zodat uw product precies op de juiste temperatuur is en blijft. Zo zet u uw gasten heerlijke maaltijden voor die perfect op temperatuur zijn en blijven. Ideaal voor bijvoorbeeld eten tijdens een feestje.

 

Elektrische au-bain-marie bakken: ideale combinatie van traditioneel en modern

Au-bain-marie is een eeuwenoude techniek om voedsel te verwarmen of warm te houden. In een ver verleden moest men water verwarmen in een grote pan, waarin een kleinere pan of schaal geplaatst kon worden om zo het voedsel erin te verwarmen of op temperatuur te houden. Dit was een tijdrovend proces, dat vaak onnodig ingewikkeld was. Gelukkig bieden de elektrische au-bain-marie bakken van Horeca Megastore de oplossing. U heeft geen aparte bakken of schalen meer nodig en verwarmt de elektrische au-bain-marie bakken zonder dat u hiervoor een kookplaat nodig heeft. Zo kunt u op een traditionele manier voedsel bereiden met het gemak van tegenwoordig.

 

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Voedsel verwarmen met behulp van elektrische au-bain-marie bakken is een nog vrij onbekende techniek. Heeft u vragen over deze nieuwe kooktechniek of over een van onze andere producten? Wij beantwoorden deze vragen graag als u belt naar 088 26 00 400.

Meer lezen
Wacht even, er komt nog meer aan...