Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Filters
Zones W
1
2
3
4
Aftapkraan
ja
Nee
Model
Tafel model
Onderkast
Merk
Bartscher
Buffalo
CombiSteel
SARO
Lincat
GastroM
Reset filters
Verberg filters

Bain Marie elektrisch

De au bain-marie methode wordt toegepast om al dan niet elektrisch voedsel te verwarmen of warm te houden tot maximaal tegen het kookpunt. Water wordt niet warmer dan maximaal 100°C, zodat uw gerechten nooit aan de kook kunnen raken. Het grote voordeel van de elektrische au bain-marie bakken is dat u de temperatuur traploos kunt instellen, zodat uw product precies op de juiste temperatuur is en blijft.  Lees meer

Filter
1 - 24 van 28 resultaten
  • Geld terug prijsgarantie
  • Lage prijzen hoge service
  • Gratis verzending vanaf € 200,00

De au bain-marie methode wordt toegepast om al dan niet elektrisch voedsel te verwarmen of warm te houden tot maximaal tegen het kookpunt. Water wordt niet warmer dan maximaal 100°C, zodat uw gerechten nooit aan de kook kunnen raken. Het grote voordeel van de elektrische au bain-marie bakken is dat u de temperatuur traploos kunt instellen, zodat uw product precies op de juiste temperatuur is en blijft. Zo zet u uw gasten heerlijke maaltijden voor die perfect op temperatuur zijn en blijven. Ideaal voor bijvoorbeeld eten tijdens een feestje.

Elektrisch au bain-marie bakken: ideale combinatie van traditioneel en modern

Au bain-marie is een eeuwenoude techniek om voedsel te verwarmen of warm te houden in bakken. In een ver verleden moest men water verwarmen in een grote pan, waarin een kleinere pan of schaal geplaatst kon worden om zo het voedsel erin te verwarmen of op temperatuur te houden. Dit was een tijdrovend proces, dat vaak onnodig ingewikkeld was. Gelukkig bieden de elektrische au bain-marie bakken van Horeca Megastore de oplossing. U heeft geen aparte bakken of schalen meer nodig en verwarmt de elektrische au bain-marie bakken zonder dat u hiervoor een fornuis nodig heeft. Zo kunt u op een traditionele manier voedsel bereiden met het gemak van tegenwoordig.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Voedsel verwarmen met behulp van elektrische au bain-marie bakken is een nog vrij onbekende techniek. Heeft u vragen over deze nieuwe kooktechniek of over een van onze andere horecaproducten? Wij beantwoorden deze vragen graag als u belt naar 088 26 00 400.

Neem hier eens een kijkje

Au-bain-Marie brandpasta | Drankenkoeling | Horeca bestek