Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Filters
Kook zones
1
2
3
4
5
6
Verwarmings keuze
Elektrisch
Gas
Type Oven
Elektrisch
Gas
Model
Tafel model
Onderkast
Onderstel
Diepte f
60 - 65 cm
70+ cm
90+ cm
Merk
Bartscher
CombiSteel
SARO
GastroM
Reset filters
Verberg filters

Fornuizen & Kooktafels

Fornuizen & Kooktafels. Wanneer u een horeca fornuis zoekt, heeft u de keuze uit diverse varianten. Deze zijn verkrijgbaar als tafelmodel met of zonder onderstel, met of zonder oven, zowel op aardgas als butaangas of stroom in verschillende voltages 220 volt en 400 volt. Lees meer

Filter
1 - 24 van 52 resultaten
  • Geld terug prijsgarantie
  • Lage prijzen hoge service
  • Gratis verzending vanaf € 200,00

Wanneer u een horeca fornuis zoekt, heeft u de keuze uit diverse varianten. Deze zijn verkrijgbaar als tafelmodel met of zonder onderstel, met of zonder oven, zowel op aardgas als butaangas of stroom in verschillende voltages 220 volt en 400 volt. Voor restaurants, bedrijfskeukens, café en alle andere horeca gerelateerde bedrijven.

Professioneel koken op een horeca fornuis met verschillende energie bronnen

Voor horecagelegenheden zijn er verschillende mogelijkheden wanneer u een horeca fornuis zoekt. Zo heeft u de keuze uit koken op gas, elektrisch koken en keramisch koken.

Koken op gas

Op gas koken is wel de meest bekende manier van koken. Deze manier wordt dan ook nog in veel professionele keukens gebruikt. Het voordeel van op gas koken is dat je de warmte goed kan regelen en zo de temperatuur in de pan goed onder controle hebt.

Koken op een elektrische kookplaat

Koken op elektrische kookplaten wordt voornamelijk gebruikt in de horeca keuken waar geen gas aansluiting is. Met deze energiebron is er minder controle over de temperatuur. De kookplaten worden relatief langzaam warm en koelen ook langzaam af. Met de juiste kooktechniek is hier ook prima mee te koken.

Koken op een keramische kookplaat

Keramische kookplaten zijn snel op temperatuur en ook vrij snel weer afgekoeld, waardoor er best een goede controle over de temperatuur is. Door de vlakke glasplaat waarop gekookt wordt is schoonmaken gemakkelijk en kan men makkelijk schuiven met de pannen. Keramisch koken is een snelle variant van het elektrische horeca fornuis door gebruik te maken van infrarood.

Koken op inductie

Inductie kookplaten zijn zeer energie-efficiënt en geven de energie direct door aan de bodem van de pan. De reactie die plaatsvindt tussen de magnetische spoelen en de pan zorgt voor directe en daardoor erg snelle verwarming van de voor inductie geschikte pannen. U kookt met een paar liter water minimaal twee keer zo snel op een inductie kookplaat als op een andere horeca kookplaat. Doordat niet de inductie kookplaat zelf, maar de pan direct verwarmd wordt is een temperatuurwisseling in een handomdraai geregeld. Hierdoor blijft ook de omgeving rondom de pan koel. Dit zorgt er ook voor dat etensresten minder aankoeken of inbranden en gemakkelijk te verwijderen zijn.

Een fornuis of kooktafel voor iedere horeca keuken

Horeca Megastore heeft voor iedere horeca keuken en elk budget een fornuis of kooktafel voor de professionele kok. Wilt u hier meer informatie over? Bel dan 088 26 00 400.