Sinds 1996
Snel veilig en vertrouwd
Vijf sterren webshop

Au-bain-Marie brandpasta

Au-bain-marie met brandpasta wordt toegepast om voedsel te verwarmen of warm te houden tot maximaal tegen het kookpunt. Water wordt niet warmer dan maximaal 100°C zodat uw producten nooit aan de kook kunnen raken. Op deze manier verwarmt u voedsel op een veilige manier. Het voedsel wordt volledig verhit, zodat er geen kans op voedselvergiftiging is. De au-bain-marie bak wordt daarnaast niet heet van de buitenkant, zodat uw koks zich niet bezeren tijdens hun werk.

Wat is au-bain-marie brandpasta precies?

Au-bain-marie brandpasta is met name geschikt voor het verwarmen van chafing dishes, warmhoudbakken waarin voedsel extra lang warm blijft. De meeste brandpasta’s werken op basis van ethanol, een geurloze brandstof met een hoog verhittingsvermogen. Ook water en verdikkingsmiddel zijn bestanddelen van au-bain-marie brandpasta. Veel brandpasta’s zijn voorzien van een bitter bestanddeel, zodat het niet doorgeslikt kan worden, mochten bijvoorbeeld kinderen het in de mond krijgen Het is verkrijgbaar in blikjes of emmers. Er zijn diverse varianten, gemaakt van verschillende brandstoffen. Dit zijn zowel biobrandstoffen als reguliere brandstoffen.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Het verwarmen van voedsel op basis van au-bain-marie met brandpasta is een bijzondere manier van verwarmen van voedsel. Heeft u hier vragen over? Bel ons dan via telefoonnummer 088 26 00 400.

Neem hier eens een kijkje

Drankenkoeling | Horeca bestek | Horeca blouse
Lees meer...
Wacht even, er komt nog meer aan...