- Breed 7 x Diep 13,5 cmBartscher€ 129,00€ 116,00
- Breed 14,5 x Diep 13 cmBuffalo€ 254,00€ 229,00
- Breed 33,5 x Diep 60 cmSARO€ 625,00€ 344,00
- Breed 36 x Diep 40 cmSARO€ 494,00€ 346,00
- Breed 36 x Diep 58 cmSARO€ 629,00€ 399,00
- Breed 34,5 x Diep 40 cmBartscher€ 498,00€ 413,00
- Breed 34,5 x Diep 57,5 cmBartscher€ 598,00€ 496,00
- Breed 41,5 - Diep 26,5 cmBuffalo€ 599,00€ 539,00
- Breed 12,4 x Diep 14 cmSARO€ 1820,00€ 1110,00
- B 12,4 x D 14 x H 36 cmSARO€ 2220,00€ 1354,00
Een mooi voorbeeld in de moderne keuken is het gebruik van de professionele sous vide. Sous vide is de franse vertaling voor "onder vacuüm" en betekent vacuümgaren. Het kookproces in een sous vide is als volgt, in vacuüm verpakte producten worden in een waterbad verwarmd en op relatief lage en constante temperatuur gegaard. Met de professionele sous vide is het mogelijk vis, vlees, groenten, vruchten en desserts te bereiden. Top koks in de betere horeca kiezen steeds vaker voor deze manier van bereiden.