Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Filters
Diameter pan
30 tot 40 cm
40 tot 50 cm
50 tot 60 cm
Materiaal pan
Aluminium
Anti-aanbak
Plaatstaal
Reset filters
Verberg filters

Paellapannen

Paella is het Latijnse woord voor pan of schaal. Om paella te bereiden heb je ook een echte paella pan of schaal nodig. Een goede paella pan kenmerkt zich door de lage rand, groot en breed met stevige handgrepen. Lees meer

Filter
1 - 6 van 6 resultaten

Paellapannen

Paella is het Latijnse woord voor pan of schaal. Om paella te bereiden heb je ook een echte paella pan of schaal nodig. Een goede paella pan kenmerkt zich door de lage rand, groot en breed met stevige handgrepen diameter 32.5 cm. Het grote oppervlakte zorgt voor een perfecte garing. De pannen zijn meestal vervaardigd van duurzaam plaatstaal. Plaatstaal zorgt voor een perfecte warmtegeleiding. Na het inbranden van de pan heeft u jarenlang plezier van uw pan. Ook zijn er paellapannen met een anti-aanbaklaag van aluminium, het grote voordeel van anti-aanbak is dat voedsel niet blijft plakken aan de pan aluminium anti-aanbak.